facebook communicatie

SocialFrame compleet vernieuwd!

27 augustus 2015

SocialFrame is compleet vernieuwd!

De applicatie SocialFrame die ondersteuning biedt van communicatie op Facebook is volledig vernieuwd! De applicatie is sinds juni online beschikbaar via de website. SocialFrame is vernieuwd om goed aan te blijven sluiten op de nieuwe Facebook API (Application Program Interface) en voor een nog betere gebruikerservaring.

 Functionaliteiten SocialFrame

 SocialFrame creëert een gemakkelijke gebruikservaring met Facebook. De applicatie zorgt ervoor dat verschillende promotiemethoden via Facebook (zoals o.a. fotowedstrijden, prijsvragen en polls) gemakkelijk te beheren zijn, in het Nederlands. Hieronder worden verschillende functionaliteiten beschreven.

Facebook actie-apps

Hierbij kun je kiezen tussen verschillende manieren om je producten of services via Facebook te promoten door middel van bijvoorbeeld een prijsvraag, een webwinkel, groepsdeals, fotowedstrijden, kijk-en-vergelijk acties en de actie Exclusieve aanbieding. De actie-apps zijn grotendeels mobiel toepasbaar.

Agendeer module

Je kunt in je eigen agenda inplannen wanneer je posts wilt plaatsen om zo het beste moment vast te stellen (zo hoef je niet iedere dag in te loggen, maar kun je alles in één keer plaatsen).

Content managementsysteem

Dit systeem verschaft jou toegang tot de meest actuele informatie op het internet om vervolgens deze informatie te verwerken in bijvoorbeeld posts op Facebook. Je kunt zowel foto’s als tekst aanpassen. Via een geïntegreerde module kunnen foto’s bewerkt worden door er bijvoorbeeld een ander kader om te plaatsen of door bij te snijden.

Toepassing SocialFrame

SocialFrame wordt vaak als actie-app gebruikt en dit gebruik kan eenmalig plaatsvinden of doorlopend zijn (als compleet pakket). Dit is mogelijk doordat er per actie-app een aparte gebruiksovereenkomst kan worden gesloten. Indien je gebruik wilt maken van de complete applicatie, kun je een doorlopend gebruiksabonnement afsluiten.

SocialFrame aanvulling voor Pro-Online

Pro-Online biedt momenteel allerlei verschillende applicaties aan die ondernemers helpen bij hun online communicatie. Naast mobielvriendelijke websites, een social network platform (intranet) en e-mail templates in eigen huisstijl kunnen ondernemers met SocialFrame ook worden ondersteund op het gebied van Facebook communicatie. Uitbesteden en inrichten van Facebook campagnes door Pro-Online behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar SocialFrame? Je kunt hier terecht voor meer informatie over de applicatie. Indien je contact wenst op te nemen met Pro-Online dan is dat mogelijk via het contactformulier.