Functies Prima-Site, professionele website maken

Een professionele website maken met veel functies

Succesvol zijn als ondernemer begint met het maken van een professionele website waarmee je jouw visitekaartje achterlaat. Prima-Site ondersteunt bij de opzet en biedt veel functionaliteit en is gemaakt met een responsive design techniek. Prima-Site is eenvoudig op te zetten en vorm te geven, biedt veel standaard functies en voldoet aan alle wensen en eisen die een klant stelt aan het maken van een website! Met het brede scala aan mogelijkheden zul je jouw bezoeker niet teleurstellen. Een responsive website van Prima-Site zal het gewenste effect opleveren. Alles is snel en eenvoudig zelf te regelen via het Nederlandstalige content management systeem. Geen onnodige kosten. Alle aanwezige functionaliteit is standaard beschikbaar. Bekijk de functionaliteit en voorbeeld websites.

Skinetic Art

 

Prima-Site Nieuwsoverzicht

Je klanten meenemen in acties en wetenswaardigheden binnen je bedrijf, branche of vakgebied. Dat kan met de aanwezige techniek van nieuwsoverzicht. Eenvoudig nieuwe items inbrengen, beheren en online presenteren binnen je website. Voordelig een website (laten) maken.

Website Villa van Alphen

 

Fotosliders en Carrousels in Prima-Site

Benut de techniek van fotosliders en carrousels om een mooie en professionele website te maken.Mooie foto’s als eye catcher bovenaan je Homepagina. Kies voor één of meerdere foto’s. Op vele manieren de foto’s laten verschijnen en middels carrousels laten verwisselen. Met Prima-Site een mooie website bouwen.

Website Mesora Home Service

 

Prima-Site Foto Album

Jouw boodschap of informatie overbrengen via foto’s? Met de uitgebreide mogelijkheden en techniek foto album van Prima-Site is dat erg eenvoudig. Zelf foto’s uploaden in een of meerdere albums. De website biedt standaard de mogelijkheid de 4 meest actuele foto’s van de fotogalerij op de Home pagina te laten zien. Een mooie website maken met Prima-Site is eenvoudig en goedkoop.

Website Speelboerderij Scherpenberg

 

 

Prima-Site Formulieren

Met Prima-Site formulieren de functionaliteit van een formulier gebruiken om je eigen formulieren aan te maken. Deze techniek biedt de mogelijkheid zelf naar eigen inzicht formulieren te maken. Of het nu gaat om een bestelformulier, inschrijfformulier of aanvraagformulier. Bepaal zelf wat je wensen zijn. Snel en eenvoudig een complete en professionele website maken.

Website Uitvaartverzorging Den Besten

 

Prima-Site Socials en Twitterfeed

Interactie en integratie met jouw Socials en Twitterfeed. Door diverse koppelingen wordt social media geïntegreerd in je website. Door gebruik te maken van de functionaliteit van Twitterfeed zijn je recente feeds direct zichtbaar en geïntegreerd in jouw website. Onderin op de footer pagina zijn diverse mogelijkheden om koppelingen te maken met gewenste social media pagina’s. Een website maken wordt steeds eenvoudiger.

Website Combivoet

 

Prima-Site Multitaal en Agenda

Prima-Site Multitaal en Agenda. De website weergeven in meerdere talen is mogelijk met de functionaliteit van multitaal. Daarnaast is er een standaard functionaliteit beschikbaar voor het weergeven van komende acties en activiteiten in de Agenda module. Eenvoudig een complete en professionele website maken met Prima-Site.

Website Namasté

 

Prima-Site Productcatalogus

De module Prima-Site productcatalogus geeft je de mogelijkheid producten en artikelen op je website te plaatsen als een echte webshop. Deze artikelen kun je vervolgens door middel van een bestelformulier laten bestellen. Er is geen betaalmodule aanwezig. Neem contact met ons op als je over aanvullende webshop functionaliteit wenst te beschikken voor een offerte op maat.

Website Kapsalon La Stilista

 

Prima-site contactpagina

Op de Prima-Site contactpagina kun je naast je contactgegevens een persoonlijke boodschap kwijt, eventueel aangevuld met een passende foto. Tevens heb je daar ook de mogelijkheid door te linken naar je social media pagina’s. Ook is functionaliteit beschikbaar voor het tonen van je locatie in maps. Alle functionaliteit direct beschikbaar voor het opzetten van een professionele website.

Website Combivoet

 

Prima-Site Gastenboek

Met Prima-Site Gastenboek kun je je klanten of gasten de mogelijkheid bieden op je website een boodschap achter te laten. Veel gebruikte functionaliteit in Horeca of bij andere dienstverlenende bedrijven. Met de functionaliteit van Prima-Site Gastenboek kan men eenvoudig berichten plaatsen op je website. Complete functionaliteit om een professionele website te maken of laten maken.

Website De Schilder Profs

 

Prima-Site Advertenties

Met Prima-Site Advertenties heb je functionaliteit die het mogelijk maakt om banners te plaatsen voor derden op jouw website. Met deze banners kun je zorgen voor extra inkomsten. Ook bieden deze banners extra doorlink mogelijkheden, wat weer goed is voor de vindbaarheid van je website in de zoekmachines.

Website Kortingspas Friesland

 

Prima-Site een professioneel digitaal visitekaartje

Met een website van Prima-Site klanten verleiden. Meer klanten leidend tot meer resultaat

Picture

DE JUISTE UITSRALING ZORGT VOOR MEER OMZET Bestel nu je website