EFFECTIEF COMMUNICEREN OP FACEBOOK, SOCIALFRAME HELPT!

Maximale ondersteuning van jouw communicatie op Facebook. Een complete applicatie met eenvoudige actieframes zoals een fotowedstrijd, speciale aanbiedingen en andere apps. Je kunt snel over content beschikken met de content generator en op een door jou gewenst moment acties en posts maken en agenderen. Je hebt inzicht in het effect van het gebruik door duidelijke overzichten. Eenvoudig en snel Facebook campagnes opzetten! Voor slecht € 14,95 per maand. Probeer 2 weken gratis uit en meld je aan met je Facebook account via login.

Bestel nu

 
picture-2
 
icon-thumbs
Meer fans, Meer omzet

Met ruim 9 miljoen accounts is Facebook een enorm potentieel afzetkanaal. Ruim 18% van de consumenten koopt via reclame op Facebook. Met de webshop app kun je bezoekers met een directe koppeling naar je website leiden; dit kan ook met de prijsvraag app. Ondersteun jouw conventionele businessmodel met online mogelijkheden!

icon-chat
Meer inzicht in wensen

Effectief communiceren met publiek. Krijg inzicht door het uitvoeren van acties. Met de fotowedstrijd trek je veel aandacht en genereer je extra fans! Laat ze kiezen met de kijk en vergelijk app en kom erachter waar jouw kansen liggen. Ga de dialoog aan met je publiek. Verdien extra Facebook likes.

icon-action
Overtuigen met acties

Er is een toename van 40% in het dagelijks gebruik van Facebook via de mobiele telefoon; een geweldig potentieel. Profiteer mee en bereik je potentiële klant. Overtuig met acties. Laat mensen met jouw bedrijf en product kennis maken door de speciale aanbieding actie app of het neerzetten van een groepsdeal.

 

Haal meer uit communicatie op Facebook

  • Nederlandstalig
  • Direct inzetbaar, zonder ingewikkelde implementaties
  • Voorgedefinieerde frames voor eenvoudig en snel toepassen van acties
  • Actuele content binnen handbereik en snel inzetbaar
  • Minder kostbaar dan conventionele reclame
  • Goed inzicht en overzicht met aanwezige rapportages
  • Mogelijkheid tot uitbesteding aan Pro-Online voor uitvoeren van acties
Fotowedstrijd, groepsdeal, speciale aanbieding, prijsvraag, webshop en kijk en vergelijk Slechts 14,95 per maand Bestel nu
Picture
 
 
Losse apps, eenmalig gebruik

Voor eenmalig gebruik van een Facebook actie-app kun je eenvoudig inloggen met je eigen Facebookaccount. Maak de keuze voor de gewenste app via Smart Apps. Upload eenvoudig je banner en foto’s in de bestaande frames die automatisch geplaatst worden op je Facebook pagina. Bespaar tijd en meer effect van jouw Facebook communicatie. €29,95 eenmalig

Compleet abonnement

Een abonnement voor het gebruik van de complete Facebook communicatietool. Het ophalen van actuele nieuwsitems, het direct bewerken van teksten en foto’s en het plaatsen of agenderen van posts op een door jou gewenst moment. Verkrijg inzicht en advies in het effect van je acties en het onbeperkt inzetten van de 6 actie apps. Zelfs uitbesteding is mogelijk! Bespaar tijd. €14,95 per maand

Gratis kennismaken

Ontdek de tool en vraag een gratis proefperiode aan. De eerste 2 weken vrijblijvend rondkijken, kennismaken en werken met de tool. Mogelijkheid zonder kosten te stoppen. Duidelijke handleiding en groot aantal instructiefilmpjes zorgen voor een stapsgewijze en duidelijke kennismaking. Tijdgebrek? Uitbesteden is ook mogelijk! 2 weken gratis!

 

MET SOCIALFRAME KLANTEN AAN JE BINDEN, MEER NAAMSBEKENDHEID MEER RESULTAAT

Meer rendement van je communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een mobiele website, facebook apps of de inzet van ons sociaal Intranet, leidend tot meer resultaat!

Picture

Optimaal effect van communicatie op Facebook Gebruik SocialFrame!