Sociaal Intranet

Sociaal Intranet Share2Gether – Ervaar interactie en dynamiek met dit interactieve communicatieplatform. Bereik optimaal effect van jouw communicatie met collega’s of klanten. Tijdwinst door minder mail. Empowerment van personeel. Weet wat er leeft.

Ondersteunende functionaliteit voor groter effect, meer inzicht, kennis en beter resultaat van interne communicatie binnen je bedrijf, afdeling of projectgroep. Een sociaal intranet zit vol socialmedia technieken van microblog tot de publicatie van volwaardige projectsites. Een sociaal intranet platform biedt een veelvoud aan mogelijkheden en functionaliteit om effectief te communiceren. Werken in groepen, inzetten als online projectcommunicatie of als teamcommunicatie. Met Share2Gether kan je eenvoudig en flexibel je schermindeling zelf bepalen. Share2Gether is een complete applicatie om jouw communicatie te ondersteunen en te faciliteren. Centraal werkend vanuit de cloud als SAAS applicatie of lokaal op je eigen server. De sinds 2010 ontwikkelde software kan als maatwerk of standaard worden ingezet. Pro-Online ondersteunt met analyse, advies en implementatie. Think Social. Think Share2Gether.

Ook meer halen uit je onderlinge communicatie? Vraag demo aan of..

Bestel nu BEL MIJ TERUG

 

Interne Communicatie

Interne communicatie wordt bij sociaal intranet Share2Gether ondersteunt met diverse technische mogelijkheden.

– Berichten
Soms wil je iemand 1-op-1 kunnen berichten, ook als diegene niet online is voor een chat. Dat kan met de berichtenmodule van Share2gether. Omdat al het berichtenverkeer intern verstuurd wordt is er geen kans op spam of virussen. Berichten worden gegroepeerd in gesprekken, zodat de rode draad van de correspondentie niet verloren gaat in een volle mailbox.

– Chatfunctionaliteit
Snel even een collega aanschieten, even een document naar je manager sturen of een volledige videoconferentie met je projectteam houden? Het kan met de uitgebreide chatfunctie in Share2Gether.

– Microblog
Via het microblog kun je snel een vraag voorleggen aan een collega of de actualiteit van de dag posten. Share2Gether biedt de mogelijkheid om berichten direct op de startpagina te plaatsen, inclusief presentaties en foto’s. Snel en doelmatig.

 

Persoonlijk profiel Intranet

Persoonlijk intranetprofiel van Share2Gether communicatie platform biedt iedere medewerker een uitgebreid persoonlijk profiel, van contactgegevens tot een volledige cv. Dat maakt dat kennis en ervaring binnen de organisatie goed te vinden is. Het oude ‘smoelenboek’ als volledig persoonlijk profiel. Functionaliteit die uit het intranet onderzoek 2016 het meest gebruikt blijkt te worden. Plaats een profielfoto, je CV, werkervaring, aanwezige kennis en projecten waaraan wordt of is deelgenomen. Blog vanuit je persoonlijke profiel, voorzien van foto of video. Het persoonlijk profiel biedt extra inzicht ter ondersteuning van je communicatie bij het gebruik van Share2Gether als communicatieplatform.

 

Sociaal Intranet groepen

Sociaal Intranet groepen. Werken in groepen is zeer effectief en overzichtelijk. Soms wil je niet de hele organisatie lastig vallen met een vraag of mededeling die alleen relevant is voor jouw afdeling of projectteam. Groepen bieden binnen het communicatieplatform uitkomst voor het uitwisselen van kennis binnen een kring van gegadigden. Discussies voeren, documenten delen, reageren in de microblog of meningen peilen door het houden van polls zijn beschikbare functies. Het plaatsen van to-do-lijstjes, projectplanningen, foto’s, video’s is eenvoudig mogelijk. Ook behoort het maken van een project(web)pagina tot de mogelijkheid.

 

Sociaal Intranet Blog

Een Sociaal Intranet Blog kan worden weergegeven als microblog of de standaardblog. Voorzien van foto’s of videobeelden is het een veel gebruikte en dynamische manier van communiceren. Deze functionaliteit is zowel openbaar, vanuit een profiel als afgesloten binnen een groep beschikbaar. Communicatieplatform Share2Gether biedt als sociaal intranet meerdere mogelijkheden voor een blog.

 

Chatfunctie social community platform Share2Gether

Met de chatfunctie op social communityplatform Share2Gether kun je direct online chatten; dit is snel en effectief! Bekijk wie online zijn voor de directe manier van communicatie. Snel even een collega aanschieten, even een document naar je manager sturen of een volledige videoconferentie met jouw projectteam doen? Het kan met de uitgebreide chatfunctie in Share2Gether’s social communityplatform. Of het nu om tekst, bestanden of video gaat, als het snel geregeld moet worden kun je meteen met de juiste mensen in contact treden. Zowel mobiel als via de desktop.

 

 

Share2Gether Mail

Share2Gether mail is aanwezig voor het sturen van een mailtje binnen Share2Gether. Zichtbaar in het sociaal netwerkplatform, maar ook in je mailbox. Zo worden alle mogelijke manieren van communiceren gebundeld en gecombineerd.

 

Sociaal Intranet Polls, Share2Gether

Sociaal Intranet Polls houden op jouw eigen communicatie platform. Met Share2Gether kun je inzicht verkrijgen in meningen en behoeften. Snel en effectief mening peilen, zowel binnen een groep als openbaar. Een krachtige en effectieve techniek die ingezet kan worden om te achterhalen wat er leeft.

 

Sociaal Intranet Mobiel gebruik

Een sociaal intranet mobiel gebruiken zou standaard moeten zijn. We zijn immers altijd en overal mobiel bereikbaar. Inloggen en werken op het sociaal communicatieplatform kan zowel mobiel als via desktop. Share2Gether blijft niet achter en biedt mobiele versies aan, getest op iPhones, Android en Blackberry toestellen. De mobiele versie van Share2Gether past zich automatisch aan aan de resolutie en capaciteiten van je beeldscherm. Je kunt mobiel inloggen en werken. Wees altijd en overal op de hoogte. Een sociaal Intranet mobiel gebruiken, het kan!

 

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management. Share2Gether koppelt de kracht van interne social media met klantenbeheer. Werk samen met klanten in afgezonderde groepen en houd een geschiedenis bij van gemaakte afspraken en mijlpalen. Nodig klanten uit om te participeren. Share2Gether biedt jou een overzicht van alle relaties die voor jou belangrijk zijn. Per relatie kan een uitgebreide contactgeschiedenis bijgehouden worden en per organisatie kunnen gedraaide uren, geassocieerde projecten of groepen en aangesloten relaties opgeslagen worden. Als admin heb je de overzichten van allerlei statistieken.

 

Beheer sociaal intranet

Beheer Social Intranet.
Share2Gether is opgezet als een social media tool voor organisaties en is tevens goed inzetbaar als intranetsite of extranetsite (met een social touch). Het beheer van menubomen, pagina’s, nieuwsberichten en assets is ingebouwd in Share2Gether. Alles is eenvoudig te beheren en in te richten. Door gebruik te maken van de siteboom kan middels ‘drag-and-drop’ eenvoudig en snel de content van jouw site overzichtelijk gecategoriseerd worden in een siteboom. Beheer het menu via een intuïtieve drag-and-drop functie.

 

Intranet Hosting

Intranet hosting van Share2Gether kan zowel als SaaS worden aangeboden of op locatie worden geïnstalleerd. SaaS, ‘Software als een service in de cloud’, de applicatie en achterliggende database draaien op onze servers achter een versleutelde verbinding. Een andere optie is dat zij in eigen beheer op jouw eigen servers draaien. Intranet hosting kan dus op maat worden aangeboden.

 

Intranet Branding

Intranet Branding is mogelijk. De vormgeving van Share2Gether kan naar smaak worden aangepast. De standaardversie van Share2Gether bezit de mogelijkheid om header- en footerlogo aan te passen. Voor een complete integratie van de corporate identity is de professionele uitgave van Share2Gether door onze designers en developers volledig aan te passen naar jouw wensen in eigen huisstijl. Laat het ons weten en informeer naar de mogelijkheden, zodat jouw intranet met eigen branding volledig past binnen het bedrijf en de daarbij horende uitstraling.

 

Sociaal Intranet Share2Gether Demo

Klik hier voor de demo van.

 

Meer effect van jouw communicatie met Share2gether

“Meer rendement van jouw communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een mobiele website, Facebook apps of de inzet van ons sociaal Intranet, leidend tot meer resultaat”!

Picture

Be connected met Share2Gether meer inzicht in en effectiviteit van jouw communicatie