Sociaal Intranet

Sociaal Intranet, Share2Gether. Interactie en dynamiek met dit interactieve communicatieplatform. Bereik optimaal effect van jouw communicatie met collega’s of klanten. Haal meer effect uit onderlinge communicatie.

Ondersteunende functionaliteit voor groter effect, meer inzicht, kennis en beter resultaat van interne communicatie binnen je bedrijf, afdeling of projectgroep. Share2Gether, sociaal intranet en communicatie platform zit vol functionaliteiten, van microblog tot de publicatie van volwaardige projectsites. Om een volwaardig sociaal intranet platform te bieden wordt een veelvoud aan mogelijkheden en functionaliteiten geboden om effectief te kunnen communiceren. Geniet van snel inzicht en overzicht, groepsgewijs werken en afschermen. Share2Gether is een optimaal communicatie platform om als sociaal intranet te fungeren. Flexibel samenstellen van indeling en opzet. Een complete applicatie om jouw communicatie te ondersteunen en te faciliteren. Centraal werkend vanuit de cloud als SAAS applicatie of lokaal op je eigen hardware. De sinds 2010 ontwikkelde software kan als maatwerk of standaard worden ingezet. Pro-Online ondersteunt met analyse, advies en implementatie. Think Social. Think Share2Gether.

Haal meer uit je onderlinge communicatie!

Bestel nu BEL MIJ TERUG

Sociaal Intranet
 
Share2gether.overzicht

Share2Gether Interne Communicatie

De diverse mogelijkheden binnen Share2Gether interne communicatie bieden structuur als sociaal intranet!

– Berichten
Soms wil je iemand 1-op-1 kunnen berichten, ook als ze niet online zijn voor een chat. Dat kan met de berichtenmodule van Share2gether. Omdat al het berichtenverkeer intern verstuurd wordt is er geen kans op spam of virussen. Berichten worden gegroepeerd in gesprekken, zodat de rode draad van de correspondentie niet verloren gaat in een volle mailbox.

– Chat Functionaliteit
Snel even een collega aanschieten, even een document naar je manager sturen of een volledige videoconferentie met je projectteam houden? Het kan met de uitgebreide chatfunctie in Share2Gether. Of het nu om tekst, bestanden of video gaat, als het snel geregeld moet worden kun je direct met de juiste mensen in contact treden.

– Microblog
Via het microblog kun je snel een vraag voorleggen aan een collega’s of de actualiteit van de dag posten. Share2Gether biedt de mogelijkheid om berichten direct op de startpagina te plaatsen, inclusief presentaties en foto’s. Zo breng je iedereen snel op de hoogte van de laatste stand van zaken.

 
Proefiel.website

Persoonlijk profiel Share2Gether

Binnen Persoonlijk profiel van Share2Gether communicatie platform heeft iedere medewerker een uitgebreid persoonlijk profiel, van contactgegevens tot een volledige CV. Dat maakt dat kennis en expertise binnen de organisatie goed te vinden is. Functionaliteit die uit onderzoekt het meest gebruikt te worden. Plaats een profielfoto, je CV, werkervaring, aanwezige kennis en projecten waaraan wordt of is deelgenomen. Blog vanuit je persoonlijke profiel, voorzien van foto of video. Extra inzicht ter ondersteuning van je communicatie bij het gebruik van Share2Gether als communicatieplatform.

 
Overzicht.homemenu.website

Sociaal Intranet groepen

Sociaal Intranet groepen, zeer effectief en overzichtelijk. Soms wil je niet de hele organisatie lastig vallen met een vraag of mededeling die alleen relevant is voor jouw afdeling of projectteam. Interesse groepen bieden binnen het communicatieplatform uitkomst voor het uitwisselen van kennis binnen een kring van gegadigden. Discussies voeren, documenten delen, reageren in de microblog of meningen peilen door het houden van polls zijn beschikbare functies. Het plaatsen van to-do-lijstjes, projectplanningen, foto’s, video’s is mogelijk en tevens het maken van een project(web)pagina behoort tot de functies. Ook kun je zogenaamde Wiki’s aanmaken. Geniet van veel mogelijkheden binnen een sociaal intranet!

 
Blog.website

Sociaal Intranet Blog

Een Sociaal Intranet Blog. Of het nu gaat om de microblog of de standaardblog, bloggen is hot en biedt vele mogelijkheden om informatie te delen of een gesprek aan te gaan met collega’s of het publiek. Voorzien van foto’s of videobeelden is het een veel gebruikte en dynamische manier van communiceren. Deze functionaliteit is zowel openbaar, vanuit een profiel als afgesloten binnen een groep beschikbaar. Communicatie platform Share2Gether biedt als sociaal intranet meerdere mogelijkheden voor een blog.

 
iphone6rode inlog.web

Chatfunctie social community platform Share2Gether

Met de chatfunctie op social communityplatform Share2Gether kun je direct online chatten; dit is snel en effectief! Bekijk wie online zijn voor de directe manier van communicatie. Snel even een collega aanschieten, even een document naar je manager sturen of een volledige videoconferentie met jouw projectteam doen? Het kan met de uitgebreide chatfunctie in Share2Gether’s social communityplatform. Of het nu om tekst, bestanden of video gaat, als het snel geregeld moet worden kun je meteen met de juiste mensen in contact treden. Zowel mobiel als via de desktop.

 

 
2 groen.web

Share2Gether Mail

Share2Gether mail. Ook het sturen van een mailtje is als functionaliteit aanwezig in Share2Gether. Zichtbaar in het sociaal netwerkplatform, maar ook in je mailbox. Zo worden alle mogelijke manieren van communiceren gebundeld en gecombineerd.

 
Poll.website

Sociaal Intranet Polls, Share2Gether

Sociaal Intranet Polls houden op jouw eigen communicatie platvorm. Met Share2Gether kun je inzicht verkrijgen in meningen en behoeften. Snel en effectief peilen, zowel binnen een groep als openbaar. Krachtig en effectief weten wat er leeft.

 
Share2gether.mobielinloggen

Sociaal Intranet Mobiel gebruik

Een sociaal intranet mobiel gebruiken zou standaard moeten zijn. Immers we zijn altijd en overal mobiel bereikbaar. Inloggen en werken op het sociaal communicatieplatform kan zowel mobiel als via desktop. Share2Gether blijft niet achter en biedt mobiele versies aan, getest op iPhones, Android en Blackberry toestellen. Voor alle systemen dezelfde look and feel voor jouw eigen Sociaal Intranet platform. De mobiele versie van Share2Gether past zich automatisch aan aan de resolutie en capaciteiten van je beeldscherm. Je kunt mobiel inloggen en werken. Wees altijd en overal op de hoogte. Sociaal Intranet mobiel gebruik, het kan!

 
Statistieken

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management. Share2Gether koppelt de kracht van interne social media met klantenbeheer. Werk samen met klanten in afgezonderde groepen en houd een geschiedenis bij van gemaakte afspraken en mijlpalen. Nodig klanten uit om te participeren. Share2Gether biedt jou een overzicht van alle relaties die voor jou belangrijk zijn. Per relatie kan een uitgebreide contactgeschiedenis bijgehouden worden en per organisatie kunnen gedraaide uren, geassocieerde projecten of groepen en aangesloten relaties opgeslagen worden. Als admin heb je de overzichten van allerlei statistieken.

 
Beheer mensen web

Beheer sociaal intranet

Beheer Social Intranet.
Share2Gether is opgezet als een social media tool voor organisaties en is tevens goed inzetbaar als intranetsite of extranetsite (met een social touch). Het beheer van menubomen, pagina’s, nieuwsberichten en assets is ingebouwd in Share2Gether. Alles is eenvoudig te beheren en in te richten. Door gebruik te maken van de siteboom kan middels ‘drag-and-drop’ eenvoudig en snel de content van jouw site overzichtelijk gecategoriseerd worden in een siteboom. Beheer het menu via een intuïtieve drag-and-drop functie.

 
cloud.web

Intranet Hosting

Intranet hosting van Share2Gether kan zowel als SaaS worden aangeboden of op locatie worden geïnstalleerd. SaaS, ‘Software als een service in de cloud’, de applicatie en achterliggende database draaien op onze servers achter een versleutelde verbinding. Een andere optie is dat zij in eigen beheer op jouw eigen servers draaien. Intranet hosting kan dus op maat worden aangeboden.

 
Styling.home.partivita web

Intranet Branding

Intranet Branding is mogelijk. De vormgeving van Share2Gether kan naar smaak worden aangepast. De standaardversie van Share2Gether bezit de mogelijkheid om header- en footerlogo aan te passen. Voor een complete integratie van de corporate identity is de professionele uitgave van Share2Gether door onze designers en developers volledig aan te passen naar jouw wensen in eigen huisstijl. Laat het ons weten en informeer naar de mogelijkheden, zodat jouw intranet met eigen branding volledig past binnen het bedrijf en de daarbij horende uitstraling.

 

Sociaal Intranet Share2Gether Demo

Klik hier voor de demo van.

 

Meer effect van jouw communicatie met Share2gether

“Meer rendement van jouw communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een mobiele website, Facebook apps of de inzet van ons sociaal Intranet, leidend tot meer resultaat”!

Picture

Be connected met Share2Gether meer inzicht in en effectiviteit van jouw communicatie