Sociaal Intranet Netwerk Platform. Optimaal effect van jouw communicatie

Succesvol zijn met Sociaal Intranet? Niet de techniek, maar de implementatie bepaalt het succes! Bereik optimaal effect van jouw communicatie met collega’s of klanten. Informatie delen, inzicht in kennis en ervaring van collega’s. Haal meer uit onderlinge communicatie. Ondersteunende functionaliteit voor groter effect en beter resultaat van interne communicatie binnen je bedrijf, afdeling of projectgroep.
>>Meld je nu aan voor de workshop Social Intranet, leer, ervaar en ga aan de slag! >>
Als maatwerk of standaard in te zetten. Door jaren lange ervaring, betrouwbaar en effectief. Wij ondersteunen bij het opzetten van een businesscase, bij opleiding en implementatie. Think Social. Think Share2Gether.

Bestel nu BEL MIJ TERUG

 
picture-3
 
Time-icon
MINDER TIJD, MEER INZICHT

Tijd besparen door efficiënte communicatie. Minder mail door inzet van een social media netwerk (intranet). Verkrijg inzicht in kennis en kunde van collega’s. Het bevorderen van de interne communicatie door aan te sluiten bij de huidige ervaring en beleving van het personeel. Effectieve communicatie en het delen van feiten en interessegebieden. Ook in te zetten als sociaal extranet.

Ondersteuning bij sociaal intranet implementatie
Trainen en begeleiden

Begeleiding en advies is belangrijk voor succes. Wij ondersteunen bij het opzetten van een businesscase, de juiste inzet en keuze van functionaliteit, het begeleiden van de implementatie, schrijven van handleidingen, het trainen van collega’s en het evalueren van ervaringen. Afhankelijk van je wensen ondersteunen wij met onze kennis en ervaring voor optimaal succes!

Mail
Betrouwbaar en stabiel

Door jarenlange ervaring en ontwikkeling geen last van down-time of performance problemen. Ondanks de vele mogelijkheden als microblog, e-mail, instant messaging, blogging of het houden van een poll, een goed werkend en stabiele werkomgeving. Ook op je mobiel! Reken af met volle mailboxen en onvindbare bestanden. Geniet van dynamiek en interactie.

 

Meer inzicht in jouw communicatie en groter effect

Haal meer uit je onderlinge communicatie. Meer inzicht in en groter effect van jouw communicatie door de inzet van het sociaal communicatie platform!  
  • Social network platform/intranet Maatwerk en standaard
  • Tot 5 gebruikers gratis
  • Nederlandstalig
  • Snel inzetbaar zonder ingewikkelde implementaties
  • Eenvoudig zelf modules in- en uitschakelen
  • Eenvoudig uw eigen merk, look en feel toepassen
  • Mobiel toepasbaar
  • Centraal vanuit de cloud of op je eigen netwerkomgeving
Vanaf 2,- per gebruiker per maand als standaard applicatie Bestel nu
 
 
Gratis kennismaking

Vrijblijvend kennismaken en werken met het platform. Maak diverse (werk)groepen aan, voeg je persoonlijke profiel in, gebruik de blog, poll of andere communicatiemethoden. Je werkt met een standaard lay-out, vanuit de cloud. Ontdek de applicatie en vraag inloggegevens aan voor jouw eigen platform. Gratis tot 5 gebruikers

Vanaf € 2,- per gebruiker p.m

De standaard applicatie vanuit de cloud beschikbaar. Alle faciliteiten van het platvorm. Direct inzetbaar, zowel mobiel als via desktop. Inzicht in achtergronden, kennis en opleidingen van collega’s. Voor €199,- kan de tool volledig naar eigen huisstijl kleur, voorzien van logo worden gestyled
Vanaf € 2,- p.p.p.m. tot 100 users

Andere wensen? Offerte op maat!

Een abonnement voor gebruik van de complete applicatie voor grote bedrijven? Veel gebruikers? Aanvullende wensen zoals inrichting en functionaliteit? Op basis van specifieke functionaliteiten wordt je eigen omgeving aangepast en opgeleverd. Advies of ondersteuning nodig? Ga naar contact of
Offerte op maat!

 

Meer effect van jouw communicatie met Share2gether

“Meer rendement van jouw communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een mobiele website, Facebook apps of de inzet van ons sociaal Intranet, leidend tot meer resultaat”!

Picture

Be connected met Share2Gether meer inzicht in en effectiviteit van jouw communicatie