Bedrijfslogo ontwerp geeft naamsbekendheid

""

Een bedrijfslogo ontwerp maakt uw bedrijf bekend

Waaraan herken je een merk of product? Op de eerste plaats aan de naam. Opvallend is echter dat een logo vaak al genoeg is om mensen aan een merk te laten denken. Niet voor niets steken multinationals veel geld in het laten ontwikkelen van een krachtig bedrijfslogo.

 

Bedrijfslogo ontwerp

Een logo zorgt voor herkenbaarheid zonder veel woorden, het is een visueel herkenningspunt voor de consument. Heeft een bedrijf een logo dat overal terug te vinden is als onderdeel van de marketingstrategie dan helpt dit de klant bij de herkenning van het product of merk. Voorwaarde is dan wel dat het een logo ontwerp is dat met de producten en de filosofie van het bedrijf in overeenstemming is.
bedrijfslogo-ontwerp

Logo ontwerpen

We zien eigenlijk verschillende werelden. Waar het ene bedrijf heel veel geld steekt in de ontwikkeling van een eigen logo, maakt een ander bedrijf of persoon het zelf. Vaak zonder daarbij rekening te houden met logo ontwerp trends of goed na te denken waarvoor een logo staat en welke relatie het heeft met het bedrijf. Een logo ontwerpen betekent onderzoeken waar het bedrijf voor staat, wat de producten zijn die het verkoopt en welke bedrijfsfilosofie er achter steekt. Geld verdienen alleen is niet voldoende, er zijn vaak diepere drijfveren en die moeten terug komen in een krachtig logo. Een goed bedrijf staat voor een mooi product, dat voor tevreden klanten zorgt. Dienstverlening is een belangrijk onderdeel van die zorg om de producten en de klanten.

Herkenbaarheid

De herkenbaarheid van een bedrijfslogo wordt dus, onder andere, gevestigd door de volgende punten:
* mooie en degelijke producten
* Historie van het bedrijf
* zorg bij de levering, zoals op tijd leveren
* klantcontact
* een doordachte marketingstrategie
* zichtbaar worden en vooral blijven, want als niemand weet dat je er bent of wat je doet, wordt het moeilijk op die markt.
Naast al deze belangrijke stappen geldt dat een bedrijfslogo er voor zorgt dat je herkenbaar word.

Een bedrijfslogo creëren

Een bedrijf een logo geven is meer dan een tekening maken. Het logo is de basis voor een bedrijfsstrategie, zoals uniform drukwerk en de identiteit van het bedrijf. Dit vereist vakwerk! Net als je zelf vakwerk wilt leveren, mag je ook vakwerk verwachten van een ander als je dus besluit om het ontwerpen van een logo uit te besteden. Wees dan vooral kritisch. Maak in goed overleg een logo ontwerp dat synoniem is aan jouw bedrijf, zodat het logo uitstraalt waar het bedrijf voor staat en wat herkenbaar is en dat aanspreekt. De klant moet de link leggen met jouw bedrijf bij het zien van het logo.

Opbouwen van een goed bedrijfslogo

Een logo ontwerpen voor je bedrijf dat voldoet aan de huidige logo ontwerp trends is een extra grote uitdaging. Niet ouderwets, maar toekomstgericht moet een logo zijn. Echter, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Kijk maar eens goed hoe multinationals stap voor stap hun logo ontwerp aanpassen aan de nieuwe tijd, omstandigheden en trends. Dat vereist kennis van de markt, van de omstandigheden en van de nieuwste technieken.

Hoe kan uw bedrijf ook een goed logo krijgen?

Je kunt kiezen om een logo ontwerp zeer goedkoop te laten maken bij een bedrijf als Fiver: https://www.fiverr.com/categories/graphics-design/creative-logo-design/#layout=auto&page=1 … je bent dan goedkoop uit, maar er wordt niet echt meegedacht en de kwaliteit is zeer laag. Onze voorkeur gaat er naar uit om een professioneel bedrijf in te schakelen maar dat kan soms erg prijzig zijn. Er is ook een middenweg. Je kunt altijd een logo laten maken bij Custom Logo voor net iets meer dan bij Fiver en een stuk minder dan bij de grotere reclamebureaus. De medewerkers van Custom Logo worden voortdurend bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen met de klant maakt Custom Logo een product dat voldoet aan al de eisen die het bedrijf aan het ontwerp stelt. Kwaliteit, zorg voor de kwaliteit en voor de klant staan voorop. Tevredenheid maakt ook ons blij. Uiteindelijk is dit de basis waar we allen op drijven. De tevreden klant, die graag weer bij je aanklopt. Custom Logo gaat samen met haar klant een lange termijn relatie aan.

Benieuwd wat Custom logo voor jou kan doen? Neem vandaag nog contact op met Custom Logo en zij zullen samen met jou de mogelijkheden bespreken.