Webdesign op maat

Webdesign of webshop op maat omdat je specifieke eisen en wensen hebt.

Webdesign op maat – de juiste doelen vaststellen

In de wereld van webdesign is alles mogelijk. Wel zul je altijd goed voor ogen moeten hebben welke doelen je wilt bereiken met je website. Wat is nodig om het gewenste doel van je webdesign te bereiken? Pro-Online kan maatwerk websites maken, compleet gebaseerd op de wensen en eisen van jouw als klant. Zowel voor wat betreft de techniek, het design als de vindbaarheid. Wij zorgen samen met jouw dat de website resultaat oplevert.

Webdesign op maat – jouw wensen, onze zorg

Wij zullen samen met jouw je wensen in kaart brengen om een goed functioneel ontwerp te maken. Na het functioneel ontwerp ontvang je een indicatie van de kosten. Na akkoord zullen we het ontwerp gaan vormgeven en wordt een ontwerp gepresenteerd. Het ontwerp dient als basis voor de doorontwikkeling totdat je tevreden bent.

Daarna volgt de fase van ontwikkeling en oplevering van een concept. De website wordt pas online gezet als het naar ieder tevredenheid is opgeleverd.

Ervaar het effect van de juiste keuzes in techniek en functionaliteit om dat te bereiken met je website wat je voor ogen hebt.

Bekijk de 5 belangrijkste aandachtspunten bij het maken van een website.

 

Neem contact op BEL MIJ TERUG