EEN PROFESSIONELE WEBSITE MAKEN HOEFT NIET DUUR TE ZIJN!

Een professionele website hoeft niet duur te zijn. Een website of shop is je visitekaartje. Professioneel opgezet, voorzien van veel functionaliteit om te voldoen aan de eisen van de tijd. Door responsive design, Mobiel geschikt. Goede vindbaarheid en eenvoudig zelf te beheren. Door slim gebruik te maken van techniek kun je een goedkope website laten maken. Weinig onderhoud, standaard updates en lage kosten. Technisch opgezet voor goede vindbaarheid. Een professionele website maken voor Slechts 399,- Specifieke wensen en eisen? Een webshop? Kies dan voor maatwerk!
Bestel nu BEL MIJ TERUG

 
MKB Starterspakket
 
icon-laptop
DE JUISTE UITSTRALING

Door een professionele website te maken, weten potentiële klanten je sneller te vinden en creëer je meer omzet. Schaalbaar op ieder formaat beeldscherm van smartphone tot pc door responsive design. Functies als nieuwspagina, fotogalerij, formulieren, shop, zoekmachine functie, contactpagina, etc.

icon-admin
KOSTELOOS TE ONDERHOUDEN

Door een eenvoudig Nederlandstalig CMS-systeem makkelijk aanpassingen doen. De Nederlandstalige handleiding ondersteunt en geeft richting. Bepaal zelf de vormgeving, kleur, het beeldmerk en de pagina opzet. Geniet van een flexibele menustructuur en een onbeperkt aantal pagina’s.

icon-functions
VEEL VOOR WEINIG!

Door gebruik te maken van standaard templates is een grote verscheidenheid aan techniek beschikbaar. Updates en ontwikkelingen worden standaard doorgevoerd en kosten kunnen laag blijven. Een professionele site kun je laten maken tegen lage kosten! Prima-Site regelt het!

 

Een professionele site maken voor optimaal effect

  • Responsive Design
  • Eenmalige opzet door Pro-Online
  • Eenvoudig kosteloos zelf aanpassen
  • Nederlandstalig CMS met handleiding
  • Onbeperkt aantal pagina’s, geen verborgen kosten
  • Directe koppeling met jouw social media
  • Alle techniek standaard beschikbaar voor complete site
  • Geen lange verplichtingen
Vanaf 399,-  Bestel nu
 
 
Standaard goed vindbaar

Door het gebruik van een zoekmachine module is de website goed vindbaar in Google, zowel op bedrijfsgegevens als op zoekwoorden. Per pagina kan hier inhoud aan gegeven worden. Ook de mogelijkheid om links te plaatsen is beschikbaar. Optimale techniek voor SEO. Wij adviseren je.

Complete website maken

Kies een stijl voor een passend design. Strak, zakelijk of juist speels. Bepaal eigen huisstijlkleuren. Gebruik functies als Foto sliders, Nieuwspagina, Formulieren, Fotogalerij, Contactpagina, etc. Na oplevering blijven functionaliteiten beschikbaar voor uitbreidingen. Opzet vanaf 399,-

Geen omkijken naar

Met Prima-site heb je een compleet service pakket. Wij faciliteren hosting en monitoren de performance. Je krijgt een uptime garantie van 99%. Je hoeft niets zelf te regelen. Standaard upgrades, up-to-date php-techniek en hosting. Tot 2 gigabyte aan data vrij beschikbaar. Slechts 14,95 per maand.

 

Ondernemen met Pro-Online BRENGT JE MEER

“Meer rendement van je communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals effectieve (mobiele) websites, Facebook apps of de inzet van ons Social Network platform, leidend tot meer resultaat!”

Picture

DE JUISTE UITSRALING ZORGT VOOR MEER OMZET Bestel nu je website