Mogelijkheden

Je dagelijkse mail in huisstijl versturen.

Om succesvol te zijn als ondernemer zul je je moeten onderscheiden van je concurrentie. Door de inzet van Perfecte-Mail, niet langer saaie mail, zwarte tekst op witte achtergrond, maar je mail in huisstijl versturen via outlook of andere mailprogramma’s. Perfecte-Mail biedt diverse functies om je mail te laten opvallen en de gewenste indruk achter te laten. Je dagelijkse mail, digitale brief, visitekaartje, nieuwsbrief, factuur of kattebel netjes opgemaakt in jouw eigen huisstijl, voorzien van logo? Eenvoudig te gebruiken door bij het maken van een mail de juiste template te selecteren. Bekijk hier de mogelijkheden.

Slechts 9,95 per maand. Eenmalige inrichtingskosten € 99,-

Bestel nu

bovenste (1)
 
tweede

Je dagelijkse mail in huisstijl versturen

Je dagelijkse mail in huisstijl versturen. Door het toepassen van elementen uit jouw huisstijl in je dagelijkse mail zul je extra opvallen en indruk maken! Door middel van stylesheets zijn wij in staat je dagelijkse mail door middels van mail templates te laten opvallen tussen alle andere standaard mail, wat niet meer is dan zwarte letters op een witte achtergrond. De mail templates zijn geschikt voor alle mailprogramma’s als Outlook, Yahoo, Apple Mail, Google-Mail etc.

 
brief uitgebreid

Digitale brief

Digitale brief. Perfecte-Mail biedt jou een style sheet om een digitale brief te versturen via jouw standaard mailprogramma. Door je eigen keuze te maken met betrekking tot lay-out, kleur, vormgeving en stijl en de template te voorzien van jouw logo bent u eenvoudig in staat je brieven digitaal te versturen, compleet voorzien van jouw eigen huisstijl. Meer aandacht voor vormgeving door zo’n email sjabloon. Geef je communicatie de aandacht die het verdient. Val op, maak indruk en laat de juiste indruk achter zodat je bericht de aandacht krijgt die het verdient en de boodschap blijf hangen.

 
visitekaartje-memo 80

Digitaal Visitekaartje versturen

Digitaal visitekaartje versturen? Met Perfecte-Mail verstuur je je visitekaartje in een handomdraai. Altijd bij de hand en nooit op! Waarom nog langer kaartjes laten drukken als alles digitaal gaat. Nu ook eenvoudig je digitale visitekaartje versturen. Je kunt jouw visitekaartje tevens als memo gebruiken. Eenvoudig, snel en effectief. Op deze manier jouw gegevens overdragen of een korte boodschap achterlaten die blijvende indruk maakt.

 
nieuwsbrief

Digitale Nieuwsbrief uit Outlook

Digitale nieuwsbrief uit Outlook of andere mailprogramma’s. Niet meer weg te denken in onze communicatie en marketing richting prospects en klanten. Houd jouw klanten op de hoogte van ontwikkelingen binnen je branche of in je bedrijf. Maak melding van nieuwe producten en licht ze toe. Stel je gewenste lay-out samen, bepaal je kleur en upload je logo. Pas als je tevreden bent zijn wij dat ook. Een optimale kans om tegen scherpe tarieven je marketing met Perfecte nieuwsbrieven uit te breiden en te completeren. Niet voldoende mogelijkheden binnen de standaard style sheets om het gewenste effect te krijgen? Wij passen ook maatwerk toe waar gewenst. Jouw huisstijl compleet doorgevoerd in je digitale communicatie. Van dagelijkse mail, je digitale brieven, visitekaartje tot aan je nieuwsbrief.

De digitale nieuwsbrief van Perfecte-Mail vanuit je eigen mailbox zorgt voor extra klanten, omzet en resultaat.

 
factuur 80

Digitale Factuur

Digitale Factuur. Door gebruik te maken van de style sheet “Digitale Factuur” hoef je niet langer te printen op duur gedrukt papier. Kosten besparen op je druk- en printwerk. Geen enveloppen en portokosten. Eenvoudig, snel en direct gearchiveerd. Zowel voor jou als je klant eenvoudiger, sneller en prettiger.

In een handomdraai je digitale facturen versturen, daarvoor zorgt Perfecte-Mail. Jij blij, je klant blij. Tevreden klanten komen terug en zorgen voor meer omzet.

 
Brief Perfecte-Mail 80

Digitale memo

Digitale memo of kattebel. Even snel wat aantekeningen versturen? Ook dat kan in stijl. Niet de formele lay-out als bij een brief of dagelijkse mail, maar subtiele aandachtselementen uit jouw huisstijl toevoegen aan je mail. Val op met opgemaakte digitale mail. Toe te passen voor meerdere doeleinden door toepassing van verschillende stylesheets.

 

Door gebruik te maken van standaard templates opgemaakt binnen slimme techniek, is een grote verscheidenheid aan variaties mogelijk. Niet binnen een template in te passen? Dan passen wij maatwerk toe. Professionele online communicatie tegen lage kosten! Perfecte-Mail regelt het voor je!

Picture

DE JUISTE UITSRALING ZORGT VOOR MEER OMZET Bestel nu jouw mail in style