Je dagelijkse mail in huisstijl? Perfecte-Mail!

Je dagelijkse mail in huisstijl? Perfecte-Mail. Op zoek naar een oplossing voor dagelijkse email in eigen bedrijfsstijl? Te gebruiken in alle email programma’s zoals Outlook, Gmail, Yahoo! Mail en Apple Mail? Wij maken klantspecifieke email templates, responsive voor gebruik op alle mobiele apparaten.  De templates worden op meer dan 40 verschillende email programma’s en verschillende apparaten getest. Door slim gebruik te maken van techniek, mail stylen. Mail tegen lage kosten versturen in eigen huisstijl kleur, voorzien van jouw logo.

Bestel nu

 
perfecte-mail
 
design
De juiste uitstraling

Door het stylen van je e-mail val je meer op bij potentiële klanten. Waarom met minder genoegen nemen? Schaalbaar op ieder formaat beeldscherm. Jouw boodschap professioneel en duidelijk overbrengen. Dagelijkse mail, nieuwsbrief, factuur, visitekaartje of kattebel.

e-mail
meer dan zwarte tekst op wit

Het kost veel tijd en moeite uw bedrijf op basis van een eigen huisstijl te presenteren.  Waarom de email dan nog in zwarte letters op wit versturen? We zijn er van overtuigd dat scherp geprijsde email templates daar verandering in gaan brengen. Bepaal zelf vormgeving, kleur, beeldmerk en opzet.

newsletter
Veel voor weinig

Door gebruik te maken van standaard templates opgemaakt binnen slimme techniek, is een grote verscheidenheid aan variaties mogelijk. Niet binnen een template in te passen? Dan passen wij maatwerk toe. Professionele online communicatie tegen lage kosten! Perfecte-Mail regelt het voor je!

 

Dagelijkse mail professioneel in huisstijl versturen? Perfecte-Mail!

  • Eigen huisstijlkleuren en bedrijfslogo
  • Te gebruiken in alle mailprogramma’s
  • Zelf lay-out bepalen
  • Responsive Design
  • Mail, brief, nieuwsbrief, kattebel, visitekaartje of factuur
  • Meerdere pakketten, binnen 5 dagen actief
  • Geen lange verplichtingen
Slechts 9,95 per maand. Eenmalige inrichtingskosten € 99,- Bestel nu
 
 
Standaard goed leesbaar

Door het stylen van je mail val je meer op en blijft jouw naam beter hangen. Meer omzet door de juiste presentatie. Ons basis pakket voorziet in een template voor brief, dagelijkse mail en visitekaartje. Eenmalig slechts € 99,-

Compleet in stijl online

Kies uit diverse style sheets voor je complete online pakket. Naast het basis pakket ben je in staat nieuwsbrieven te versturen en beschik je over een template voor je digitale factuur en een kattebel. Compleet voor € 149,-

Geen omkijken naar

Wij faciliteren de hosting van de stylesheets en monitoren de performance. Een uptime garantie van 99% en je hoeft niets te regelen bij derde partijen. Standaard upgrades en up-to-date techniek. Voor slechts € 9,95 per maand en compleet voor € 14,95 per maand.

 

Ondernemen met Pro-Online BRENGT JE MEER

“Meer rendement van je communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals effectieve (mobiele) websites, Facebook apps, mail style sheets of de inzet van ons Social Network platform, leidend tot meer resultaat!”

Picture

DE JUISTE UITSRALING ZORGT VOOR MEER OMZET Bestel nu jouw mail in style