Business model

Businessmodel

Pro-Online kan jou ondersteunen met online ondernemerschap als aanvulling op jouw traditionele business model.
Online aankopen blijven groeien. Stijgingen van ruim 38% per jaar zijn niet vreemd; de groei is in Nederland groter dan in de VS. Hiervan verloopt 20% tot 25% via mobiele devices zoals smartphones. Een groeipercentage van 70% op mobiel dataverkeer geeft aan hoeveel online activiteiten hiermee gepaard gaan, aldus een recent rapport van Adobe. Dit zijn signalen die je niet mag negeren. Versterk je positie, behoud je klanten. Zorg dat deze ontwikkelingen niet aan je voorbij gaan en bepaal jouw online strategie. Wij helpen de richting te bepalen en ondersteunen je met effectieve applicaties en de uitvoering van campagnes en online marketing.

Applicaties

Wij maken effectieve (mobiele) websites om te kunnen voldoen aan verwachtingen van mobiele bezoekers. Snel, effectief en overzichtelijk. Reserveren, bellen, mailen of je locatie bepalen in 1 klik is waar wij naar streven! Vind meer informatie over deze functie op de pagina van Mobielesite en Prima-Site.

Een groter bereik, meer fans, meer likes en een beter inzicht door effectieve communicatie op Facebook. Wij bieden naast de applicatie tevens ondersteuning in de uitvoer van acties, Facebook campagnes en online marketing. De pagina van SocialFrame bevat meer informatie over de mogelijkheden, of bekijk onze diensten.

Bereik een groter effect met je communicatiemiddelen. Verkrijg meer inzicht in je communicatie, meer kennis en inzicht in collega’s, hun kennis, kwaliteiten en ervaringen. Bespaar tijd door minder mailgebruik en verbeter het rendement. Het online communicatieplatform Share2Gether is een uitgebreid sociaal intranet voor jouw onderneming. Interactief met elkaar online in gesprek zijn. Empowerment van personeel. Het nieuwe intranet. Laat je ondersteunen en adviseren.

Diensten

Om klanten snel en effectief resultaat te laten zien en hun eigen kostbare tijd te besparen ondersteunen wij onze klanten met een breed scala aan diensten. Zowel ter ondersteuning van de inzet van diverse applicaties als in het gebruik en toepassen van online communicatie en marketing mogelijkheden. Zo ondersteunen wij bij het gebruik en de inzet van Social Media als Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ook de hardere kant zoals hosting, email, VOIP telefonie en back-up. Zie hiervoor onze diensten.

Neem contact op!