webdesign

Over ons

De wereld verandert in een snel tempo sinds het internet haar intrede heeft gemaakt. Als gevolg van de mogelijkheden van mobiele devices is het internet niet meer weg te denken in ons dagelijks bestaan en is dit medium de basis voor onze dagelijkse communicatie geworden, zowel zakelijk als privé. Vaste structuren komen te vervallen en werken en communiceren is overal en altijd mogelijk geworden. Het werken op afstand en vanuit het buitenland, maar ook concurrentie en doelgroepen in het buitenland zijn een feit. Om deze ontwikkeling te kunnen zien als voordeel in plaats van bedreiging zien wij onderstaande als onze missie.

Missie

Pro-Online helpt ondernemend Nederland succesvol en onderscheidend te zijn in (mobiele) online communicatie en verkoop door inzet van toegankelijke en betrouwbare digitale applicaties, die eenvoudig zijn vorm te geven tegen een betaalbare prijs en ondersteunende dienstverlening en advies.

Visie

Online communicatie, betaalbaar en schaalbaar, dat is het succes van ondernemend Nederland! Door de brede, professionele inzet van toegankelijke, digitale applicaties en het optimaal benutten van de juiste online kanalen zijn ondernemers in staat gebleken aantoonbaar succesvol te zijn via (mobiel) internet extra omzet te genereren en effectief te communiceren. Zowel intern als extern! Door een breed aanbod van online dienstverlening en het aanbod van effectieve applicaties en software tegen een betaalbare prijs is Pro-Online als jonge, professionele servicegerichte organisatie uitgegroeid tot een bekende en aanwezige partij op de markt, die klanten op maat bedient. Door in gesprek te zijn met (potentiële) klanten en meer inzicht te hebben in behoeften en wensen kan goede aansluiting worden gevonden en zijn potentiële doelgroepen te identificeren en te ondersteunen.
Dit inzicht zal leiden tot nieuwe ontwikkelingen en een nog betere aansluiting van behoeften op de markt.
Eenvoud, effectiviteit, betrouwbaar, Nederlandstalig, klant gerichte ondersteuning en betaalbaarheid is waar Pro-Online voor staat!