Groei mobiele gebruikers

Algemeen
Er was al een groei van mobiele gebruikers internet en mobiel dataverkeer van 70% sinds 2015, ruim 80% van het internetverkeer gaat inmiddels via smartphones en 71% van de smartphone gebruikers verwacht dat een mobiele website net zo snel laadt als een desktopsite. Waarom je mobiele klanten laten gaan als je ze eenvoudig optimaal kan laten navigeren. Mobielesite weet als geen ander jouw boodschap effectief vorm te geven en om te zetten in een mobiele website. Het wordt als app ervaren, maar is altijd online beschikbaar. Je klanten zijn altijd en overal mobiel online, ook buiten kantoortijden. Reageer op de groei van mobiele gebruikers op internet.

Met de geïntegreerde reserveringsmodules van onze partners maken klanten eenvoudig een reservering of een afspraak op je mobiele website. Zowel voor horecaondernemers als voor schoonheidsspecialisten, kappers, huisartsen, loodgieters, etc. Mobielesite is voor iedereen!

Om je boodschap duidelijk en effectief over te kunnen brengen bij een mobiele bezoeker op een smartphone voldoen standaard websites niet meer. Oude techniek voorziet niet in de juiste presentatie op kleine beeldschermen. Hiertoe bestaan meerdere opties die allemaal hun voor- en nadelen hebben.

Doelstellingen van een bezoeker: Snel openen, weinig scrollen, snel en eenvoudig reserveren, bellen, mailen, een locatie of informatie vinden.