shutterstock_192462419

Groei mobiele gebruikers

Algemeen
Er was een groei van mobiel dataverkeer van 70% in 2014, ruim 50% van het internetverkeer gaat via smartphones en 71% van de smartphone gebruikers verwacht dat een mobiele website net zo snel laadt als een desktopsite. Mobielesite weet als geen ander jouw boodschap effectief vorm te geven en om te zetten in een mobiele website. Je klanten zijn altijd en overal mobiel online, niet meer alleen gedurende normale werktijden.

Met de geïntegreerde reserveringsmodules van onze partners maken klanten eenvoudig een reservering of een afspraak op je mobiele website. Zowel voor horecaondernemers als voor schoonheidsspecialisten, kappers, huisartsen, loodgieters, etc. Mobielesite is voor iedereen!

Om je boodschap duidelijk en effectief over te kunnen brengen bij een mobiele bezoeker op een smartphone voldoen standaard websites niet meer. Oude techniek voorziet niet in de juiste presentatie op kleine beeldschermen. Hiertoe bestaan meerdere opties die allemaal hun voor- en nadelen hebben.

Doelstellingen van een bezoeker: Snel openen, weinig scrollen, snel en eenvoudig reserveren, bellen, mailen, een locatie of informatie vinden.