Functies

Een breed scala aan effectieve functies

Functies mobiele website. Voldoe aan alle wensen en eisen die een mobiele bezoeker stelt aan een website! Met het brede scala aan mogelijkheden zul je jouw bezoekers niet teleurstellen en zal het maken van een mobiele website via Mobielesite het gewenste effect opleveren. Een effectief en snel visitekaartje. Je kunt alles snel en eenvoudig zelf regelen via het Nederlandstalige content management systeem. De bezoeker krijgt, afhankelijk van het medium waarmee jouw domein wordt benaderd, de standaard website te zien of de mobiele website. Deze is eenvoudig aan te zetten door het plaatsen van een aangeleverde codering in je bestaande website.

 

Demo Mobielesite

Demo Mobielesite. Bekijk hier een demo van onze functionaliteiten.

Vervolgens nemen we je hieronder stap voor stap mee door de functionaliteiten die een mobiele site voor jou kan bieden.

 

Logo en blikvanger

Door eenvoudig jouw logo of een foto voorzien van tekst te uploaden kan met Mobielesite een goed gevoel en de gewenste sfeer van jouw bedrijf worden weergegeven. Ook is het mogelijk een foto als achtergrond te gebruiken achter de menustructuur.

 

Contact

Snel en effectief contact maken is de basis functionaliteit en het meest voorkomende doel van de mobiele bezoeker. Op de homepagina van jouw mobiele site zijn de icoontjes voor bellen, mailen en het opvragen van de locatie direct en altijd zichtbaar. Met één druk op het icoontje is er direct contact. Handig en snel voor als je onderweg bent!

 

Overzicht door handig gebruik menustructuur

Door middel van het neerzetten van een menustructuur beschikt Mobielesite over de mogelijkheid om de bezoeker snel een overzicht te bieden van hetgeen jouw site te bieden heeft. Door het inbrengen van submenu’s is het mogelijk om meer details aan te brengen en je bezoeker snel bij de gewenste info te brengen. Makkelijk zelf aan te passen en te wijzigen.

 

Jouw boodschap door gebruik van tekst

Door het inbrengen van tekstvelden achter een menubalk ben je vrij om je boodschap vorm te geven. Houd rekening met de lengte van je boodschap, want de bezoektijd van een mobiele bezoeker is aanzienlijk korter dan van een bezoeker die vanaf een desktop een bezoek brengt. Ook het werken in tabellen is mogelijk.

 

Jouw boodschap via video overbrengen

Liever een video laten zien om je boodschap kracht bij te zetten? Door eenvoudig een link te plaatsen naar een locatie waar de video zichtbaar is, op You Tube bijvoorbeeld, biedt Mobielesite eenvoudig de mogelijkheid om je video binnen een framework te laten afspelen.

 

Jouw boodschap via foto’s

Om de juiste sfeerbeelden te creëren of een indruk van je bedrijf of producten te geven bij het maken van een mobiele website is het plaatsen van foto’s dé manier. Ongelimiteerd kunnen foto’s met 1 klik worden gedownload op een door jou gewenste locatie in het menu. Waar wenselijk kan dit in combinatie met tekst.

 

Direct reserveren

Met de geïntegreerde reserveringsmodules van onze partners maken klanten eenvoudig een reservering of een afspraak op de mobiele website. Voor horeca ondernemers, maar ook voor schoonheidsspecialisten, kappers, huisartsen, loodgieters, noem maar op. Koppelingen zijn eenvoudig gemaakt met bestaande reserveringsmodules of zijn op te zetten in samenwerking met onze partners.
– Online Afspraken.nl
– Couverts.nl

 

Aanmaken van een formulier

Snel en eenvoudig een formulier aanmaken bij Mobielesite om de bezoeker te sturen in het verzenden van de gewenste gegevens. Handig en effectief voor het ontvangen van contactgegevens, het aanvragen van benodigde informatie of het aangaan van een overeenkomst.

 

Doorlinken naar een willekeurige locatie

Door het plaatsen van een link is iedere locatie en alle informatie direct te benaderen. Zeer geschikt voor het ophalen van een actueel menu, prijslijst, verdere informatie of het doorlinken naar de desktop website.

 

Vastleggen bedrijfsgegevens

Door in te loggen met een persoonlijk wachtwoord in het content management systeem zijn bedrijfsgegevens eenvoudig te wijzigen en aan te passen. Deze gegevens worden direct zichtbaar gemaakt op de mobiele website. Zo zijn veranderingen als adres, telefoonnummer en dergelijke snel zelf aan te passen.

 

Opmaak van de mobiele website

Opmaak van tekst, tekstvakken, randen, lijnen, menu en achtergronden zijn door het aanvinken van een kleur of stijl zelf aan te passen. Via bijvoorbeeld Colorpicker kunnen alle kleuren en kleurcombinaties worden toegepast. Ook kun je een foto uploaden als achtergrond.

 

Social Media en Google Analytics

Door het linken van je domeinlocaties zijn social media pagina’s zoals Facebook en Twitter direct te benaderen via de bekende iconen. Voor de gewenste Analytics data kan de persoonlijke Analytics code worden toegevoegd.

 

MOBIELE SITE BRENGT JE MEER

Meer rendement van jouw communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een (mobiele) website, facebook apps of de inzet van ons social network platform, leidend tot meer resultaat!

Picture

Mobiele bereikbaarheid!Bestel je mobiele website