Mobiele website. Je website mobiel maken. Hoe mobiel is jouw site?

Met een mobiele website of landingspagina is je bedrijf goed en duidelijk zichtbaar voor je mobiele bezoekers. Een website mobiel maken betekent een snellere, lichtere en vooral meer gebruiksvriendelijke weergave van jouw website. Contactgegevens zoals telefoonnummers zijn direct te raadplegen met één druk op de knop. Snel online reserveren. Een slechte mobiele ervaring kost je klanten. Test hier jouw site op mobielvriendelijkheid! Ook een mobiele website?

Bestel nu BEL MIJ TERUG

 
 
MEER KLANTEN, MEER OMZET

Met geïntegreerde reserveringsmodules maken klanten eenvoudig een reservering of een afspraak op de mobiele website. Ideaal voor horeca, kappers of ondernemers in de (medische) dienstverlening die online reserveren als wens hebben.

MOBIELE BEREIKBAARHEID!

Meer dan 50% van het internetverkeer gaat via een Smartphone. 71% van de smartphonegebruikers verwacht dat een mobiele website net zo snel laadt als een desktop site. Mobiel is de nieuwe standaard. Zorg voor goede aansluiting.

MOBIEL ANDERE BEHOEFTE!

Snel een telefoonnummer vinden, een locatie achterhalen of een overzicht van de kernboodschap zien! Een mobiele website maken levert gewenst resultaat voor mobiel internet. Met alleen formaat aanpassen mis je je doel!

 

Een optimale mobiele site voor optimaal effect

  • Verlies niet langer mobiele klanten
  • Binnen 5 werkdagen online in eigen huisstijlkleuren en logo
  • Eenmalige opzet door Pro-Online
  • Nederlandstalig
  • Eenvoudig kosteloos zelf te beheren en aan te passen
  • Met 1 klik direct gebeld worden door klanten
  • Met 1 klik je locatie zichtbaar in Google Maps
  • Snelle online reservering mogelijk o.a. via Couverts
  • Directe koppeling met jouw social media
  • Geen lange verplichtingen
bestel nu
 
 
Online beheersysteem om altijd en overal aanpassingen te doen

Kosteloos updates en aanpassingen doorvoeren aan je mobiele website is eenvoudig met ons gebruiksvriendelijke online beheersysteem. Inloggen, pagina selecteren, bewerken… alles binnen een paar muisklikken!

AUTOMATISCHE DOORVERWIJZING VAN MOBIELE BEZOEKERS

Werkend op alle platformen en smartphones worden mobiele bezoekers van je website automatisch doorgestuurd naar de mobiele versie. Snel en zonder vertraging krijgen je mobiele bezoekers een duidelijk menu met informatie weergegeven op hun smartphone.

INCLUSIEF FOTO, VIDEO EN MEER MOGEIJKHEDEN

Wij kijken niet naar een maximaal aantal pagina’s, maar naar de boodschap die jij mobiel wil communiceren naar je klanten. Wij helpen jou deze boodschap helder vorm te geven, met behulp van tekst, foto’s, een bedrijfsvideo, online productpresentaties of koppelingen met diverse sociale media zoals Twitter en Facebook. Pro-Online regelt het voor je!

 

Onze klanten, ondernemers pur sang.

Lees de enthousiaste verhalen van ondernemers die je zijn voorgegaan in het gebruik van Mobielesite

 

ONDERNEMEN MET PRO-ONLINE BRENGT JE MEER

Meer rendement van jouw communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een mobiele website, facebook apps of de inzet van ons social network platform, leidend tot meer resultaat!

Picture

Mobiele bereikbaarheid!Bestel je mobiele website