Facebook campagnes maken met SocialFrame

Facebook campagnes maken met een breed scala aan effectieve functies en apps

Succesvol zijn als ondernemer op het grootse social media platform, Facebook. SocialFrame ondersteunt met effectieve acties en functionaliteit en bespaart je veel tijd! Ga de dialoog aan. Kom te weten wat fans leuk vinden en waar hun voorkeur naar uitgaat. Interactie in plaats van éénrichtingsverkeer. Bouw het contact op. Geef, adviseer, waarschuw, vermaak, verbaas en verenig! Facebook actie apps. Eenvoudig Facebook campagnes maken.

MobieleSite-Functies-iPhone6plus
 
algemeen

Communicatieplatform SocialFrame, Facebook communicatie. Algemeen.

Communicatieplataform SocialFrame is hét ideale platform voor je als ondernemer om gemakkelijk en snel Facebook acties en communicatie op te zetten. Met zes unieke acties heb je een divers aanbod waarmee je heel direct, met veel interactie kunt communiceren. Fotowedstrijden, speciale aanbiedingen, alles is mogelijk en in een handomdraai geregeld. Promotie via Facebook is snel, doelgericht en goedkoop. Met de juiste middelen heb je binnen de kortste keren je doelgroep vast, om deze vervolgens niet meer los te laten. De juiste boodschap naar je bezoekers zenden en daarmee je klantenkring uitbreiden. Social media lijkt een moeilijke wereld om in te stappen, maar SocialFrame wijst je de weg en zet je op de kaart, terwijl jij je kunt blijven focussen op je eigen onderneming. Alle deelnemer en fan informatie is beschikbaar in rapportages. Facebook campagnes maken was nog nooit zo eenvoudig.

 
fotowedstrijd

Facebook Fotowedstrijd app

In de fotowedstrijd is het mogelijk om je fans foto’s te laten insturen omtrent een door u gekozen onderwerp. Het is vervolgens aan deze fans om hun stem uit te brengen op hun favoriete foto, waarbij uiteindelijk de foto met de meeste stemmen wint. Je kunt zelf een beschrijving, de spelregels en eisen aan de Facebook fotowedstrijd app toevoegen. Ook kun je zelfgemaakte banners en posters toevoegen om je boodschap te versterken. Je hebt de optie om bezoekers pas mee te laten doen wanneer zij jouw pagina “geliked” hebben, waarmee je naast de promotie onder je fans ook jouw bereik vergroot. Bekijk hier de instructievideo.

 
Prijsvraag

Facebook Prijsvraag app

Bedenk een leuke vraag over jouw organisatie, iets over je vakgebied of bijvoorbeeld iets actueels en hang er voor jouw fans een mooie prijs aan. Open vragen zullen bij hen voor meer interactie zorgen, en daardoor meer publiciteit. Plaats je vraag in een afbeelding en ondersteun deze met foto’s of plaatjes. Ook bij deze prijsvraag app voor Facebook is het mogelijk om je bezoekers pas mee te laten doen wanneer ze je pagina “geliked” hebben. Voeg ook een tekstuele beschrijving toe met de spelregels en einddatum en de actie kan van start! Bekijk hier de instructievideo.

 
groep

Facebook Groepsdeal app

Je fans via Facebook een unieke deal aanbieden? Dan kan dat met de groepsdeal. Via deze Facebook groepsdeal app kun je voor een beperkt aantal fans een product of dienst voor een scherpe prijs aanbieden. Schaarste verhoogt immers vaak het verlangen bij klanten. De aanbiedingsprijs en het maximale aantal afnemers kun je uiteraard zelf instellen. Ook kun je een minimaal aantal registraties instellen, voordat de actie doorgaat. Hierdoor zullen bezoekers elkaar zelfs gaan aansporen om ook gebruik te maken van de actie. Er zijn geen extra kosten. Ook deze actie kun je ondersteunen met eigen afbeeldingen en een tekstuele omschrijving en kun je voor deelname het “liken” van jouw pagina verplichten. Bekijk hier de instructievideo.

 
webshop2

Facebook Webwinkel app

Je webwinkel direct via Facebook promoten. Via een banner, een goede beschrijving en een link kun je jouw bezoekers gemakkelijk naar je webwinkel leiden. Ook kun je op de webwinkelpagina op Facebook je producten of diensten toevoegen met een foto, een omschrijving en een link naar het artikel op je eigen webwinkel. De Facebook Webwinkel app. Op deze manier is de bezoeker met één druk op de knop ook direct een klant. Bekijk hier de instructievideo.

 
coupon

Facebook Exclusieve Aanbieding app

Met de exclusieve aanbieding app kun je bezoekers op een originele manier iets moois aanbieden. De bezoeker krijgt, wanneer hij deze actie deelt op Facebook, een coupon of een code toegestuurd. Hiermee kun je de bezoeker bijvoorbeeld een korting of een cadeau aanbieden bij een aankoop of bezoek. Deze coupon kun je geheel naar eigen wens vormgeven en je kunt ook de voorwaarden bij het gebruik toevoegen. Omdat de actie eerst gedeeld wordt voordat de aanbieding wordt vrijgegeven, zal de actie veel in omloop zijn en worden ook niet-volgers aangespoord je pagina te gaan volgen. De Facebook Exckusieve Aanbieding app. Bekijk hier de instructievideo.

 
vs

Kijk en Vergelijk Facebook app

In deze Facebook app kun je twee afbeeldingen, producten of diensten het tegen elkaar op laten nemen. Door twee foto’s toe te voegen, met een beschrijving en titel, kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op hun voorkeur. De foto met de meeste stemmen zal uiteindelijk winnen. Ook is het voor bezoeker per foto mogelijk om reacties te plaatsen, beide in een aparte kolom. Onder de winnende foto kun je uiteindelijk het gekozen product of dienst verloten of weggeven aan degene met de leukste reactie. De inhoud en omschrijving van de actie kun je geheel naar eigen wens instellen en ook de banners en posters kun je zelf vormgeven. De Kijk en vergelijk Facebook app. Bekijk hier de instructievideo.

 
smart post

Smart Posts, berichten plaatsen op Facebook

Via Smart Posts eerder gemaakte acties eenvoudig promoten, of interessante nieuwsberichten, video’s en blogs met je fans delen en plaatsen op Facebook. Kom in contact met fans om hun mening te pijlen, ze op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen en ze te betrekken bij jouw product of dienst.

Je kunt in het tekstvlak een pakkende tekst schrijven voorzien van een link naar de actiepagina op Facebook en direct linken naar webpagina’s voor goede artikelen of blogs. Afbeeldingen kunnen worden geüpload en waar wenselijk bewerkt worden binnen de applicatie of worden van tekst of effecten. De mogelijkheid om posts direct te posten of te agenderen is mogelijk door de agendeer module klaar te zetten voor een later moment. Eenvoudig en snel beheer van al je promoties en berichten! Bekijk hier de instructievideo.

 
content

Smart content

Met SocialFrame Smart Content kun je snel en eenvoudig actuele berichten zoeken en vinden op internet en toepassen voor je eigen blogs en posten op Facebook. Interessante nieuwsberichten, video’s en blogs kun je met fans delen door het inzetten van de Smart Content functionaliteit. Via de handige zoekfunctie kun je snel de beste en meest actuele berichten of foto’s vinden en verspreiden met één druk op de knop via uw Facebookpagina. Deze zoekfunctie werkt zowel voor Nederlands- als Engelstalige berichten. Betrek je fans bij onderwerpen die jouw onderneming aan gaan of actuele berichten met een grote nieuwswaarde. Ontdek waar de interesse van jouw klant ligt voor aansluiting. Teksten en foto’s zijn snel te bewerken, voorzie ze met je mening over dit onderwerp of vraag het aan je fans.

 
rapportage

SocialFrame Rapportage

SocialFrame heeft uitgebreide rapportage mogelijkheden. Onder Performance staan al de eerder gemaakte acties, volledig met toegevoegde tekst, datum, het aantal likes en het aantal reacties. In één oogopslag kun je zien welke acties het goed hebben gedaan en waar dus een gevolg aan gegeven kan worden. Onder Rapportage is het volledige overzicht te zien van al je statistieken binnen de acties: foto’s die door fans zijn ingestuurd, het aantal likes per foto of actie en de bezoekersaantallen per actiepagina. Ook de verkorte links van de actiepagina’s zijn hier te vinden zodat opnieuw promoten en delen op de tijdlijn eenvoudig is. Onder Top Fans kan per campagne/actie inzicht gegeven worden. Wie presteert het meest als fan? Bekijk hier de instructievideo.

 

MET SOCIALFRAME KLANTEN AAN JE BINDEN, MEER NAAMSBEKENDHEID MEER RESULTAAT

Meer rendement van je communicatie door effectieve, Nederlandstalige applicaties zoals een mobiele website, facebook apps of de inzet van ons sociaal Intranet, leidend tot meer resultaat!

Picture

Optimaal effect van communicatie op Facebook Gebruik SocialFrame!